Menu

Inloopkasten op maat

Een inloopkast betekent veel opberggemak met goed overzicht. Heeft u een kamer, gedeelte van de overloop of misschien een hoek op zolder over? We vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een inloopkast in uw woning. En met ons 3D-tekenprogramma ziet u precies hoe uw inloopkast er straks uit komt te zien. 

 

Meer weten? Kom naar één van onze winkels voor de duizend-en-een maatwerkmogelijkheden.

 

 

Een showroom zoeken bij u in de buurt

Een inloopkast biedt enorm veel mogelijkheden en een heleboel extra bergruimte voor bijvoorbeeld kleding, accessoires en schoenen. Wij denken graag met u mee over de indeling van de verschillende opbergruimtes. Denk daarbij niet alleen aan de legplanken, maar u kunt hangen, uw schoenen en laarzen netjes opbergen in de speciale rekken en schuiflades of manden toevoegen. Ten slotte heeft u de optie om de ruimte netjes af te sluiten met een van onze prachtige schuifdeuren. U heeft bijvoorbeeld de keuze tussen landelijk of juist modern. En altijd op maat gemaakt.

 

Met behulp van ons 3D-tekenprogramma, krijgt u een inloopkast die geheel aansluit bij uw wensen. 

Onze inloopkasten worden ontworpen én geproduceerd in Nederland. Uiteraard wordt de kast volledig op maat gemaakt; ingemeten en gemonteerd door een vakman!


Wij meten aan huis voor u in en maken een offerte en 3D-tekening van uw kast. Kosteloos en zonder verplichtingen. 

 

 

 

< Terug naar overzicht
Realisatie StudioWeb